Acest proiect de cercetare își propune să analizeze eficiența programelor de formare continuă destinate personalului medical din spitale și clinici, în special în ceea ce privește îmbunătățirea calității îngrijirii pacienților. Se vor evalua modulele educaționale deja existente în spitalele partenere, precum și impactul acestora asupra competențelor profesionale ale personalului, a relației cu pacienții și a satisfacției acestora.
Acest proiect se va concentra pe dezvoltarea și testarea unui program educațional inovativ pentru prevenirea adicțiilor în rândul adolescenților și tinerelor generații. Programul va integra sesiuni de educație despre riscurile asociate consumului de substanțe, tehnici de gestionare a stresului și presiunii sociale, și abilități de rezolvare a conflictelor
Acest proiect de cercetare se va concentra pe integrarea serviciilor de sănătate mintală și tratament pentru dependență într-un model comun, destinat pacienților care prezintă atât tulburări mentale, cât și adicții. Cercetarea va explora eficiența unui model integrat de tratament și va analiza modul în care colaborarea între psihologi, psihiatrie și specialiști în dependență poate îmbunătăți rezultatele tratamentului pacienților.